Támogatás [teszt]

  

Támogatás másképp:

Magánszemélyként vagy cégként. Ez utóbbi esetben a támogatásra fordított összeg az adóalapot csökkenti.  Ennek részleteiről itt olvashat bővebben, és egyúttal a szükséges dokumentumokat is letöltheti.

1. Bankkártyával: A kártyára kattintva az Adjukössze-n keresztül máris küldheti (akár egészen kisösszegű) támogatását. 

2. Bankszámla-számaink:  

Forintban való támogatáshoz:  12010501 – 01189252 – 00300001 (Raiffeisen Bank)

IBAN: HU62 1201 0501 0118 9252 0030 0001

Euróban való támogatáshoz:  12010501 – 01189252 – 00200004 (Raiffeisen Bank)

IBAN: HU83 1201 0501 0118 9252 0020 0004

3. PayPal segítségével: Kattintson a “Donate” gombra, ha PayPalon keresztül szeretne támogatni bennünket.MIRE ELÉG…? 

1000 Ft támogatás 5000 Ft támogatás 20 000 Ft támogatás
1 őstermelő ügyfélnek 20 perc telefonos  gyorssegítség/tanácsadás 1 őstermelő ügyfélnek 1 órás személyes mentorálás 1 gyári munkára készülő ügyfél felkészítése a tesztírásra és az állásinterjúra

Az uborkaprogramban

  • Egy ügyfél 70 órás személyre szabott képzése átlagosan 350 ezer forintba,
  • az egy évben átlagosan elérni kívánt 100 ügyfél képzése pedig évi 35 millió forintba kerül.

Ezt az összeget a hitelezésre használttal szemben soha nem fizettetjük vissza ügyfeleinkkel, ezért támogatók segítségét kérjük.

Segítsen, hogy minél hamarabb összegyűljön az a 350 ezer forint, amely egy újabb családot juttat piacképes készségekhez és szaktudáshoz, hogy saját maguknak teremthessék meg a betevő falatot, a gyermek iskoláztatásának költségét vagy a téli tüzelőre valót.

A Munkaerőpiaci Beilleszkedési Programban

  • felkutatjuk a térség aktuális gyárait, ahol épp van munkaerőfelvétel
  • mentoráltjainkat segítjük az állásinterjúra és a tesztekre való felkészítésben
  • sikeres felvétel esetén támogatjuk őket a beilleszkedési folyamatban ill. a munkához kapcsolódó adminisztratív teendőkben.

Szervezetünk 2013 óta állami és uniós segítség nélkül, magánadományokból finanszírozza a programot, amelyet a Világbank, mint hatékony esélyegyenlőségi programot, jó gyakorlatként ajánl.   A Világbank és az OECD által létrehozott Innovation Policy Platform kiadványa a Kiútprogramról  itt elolvasható (angolul).

Miért érdemes támogatni munkánkat?

Hisszük, hogy az adományok és segélyek csak átmeneti enyhülést hozhatnak; a Kiútprogram által támogatottak önbecslésének helyreállításához csak az értékteremtő munka és a saját jövedelem vezethet.

Hosszú távú céljaink:

  1. Társadalmi integráció erősítése: Tenni akarunk a szegregáció, és a párhuzamos társadalmak kialakulása ellen. Bár igyekszünk a programot úgy célozni, hogy minél több roma ember kerülhessen a célcsoportba, úgy gondoljuk, hogy a célzás explicitté tétele csak tovább fokozná az etnikai különbségtételt. Jelenleg termelőink közel 70%-a roma, de etnikai hovatartozástól függetlenül minden szegény embert szívesen látunk ügyfeleink között.
  2. Gazdasági integráció erősítése: A társadalmi integráció mellett ugyanolyan fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink az ország gazdasági vérkeringésébe is minél jobban bekapcsolódjanak. Ennek megfelelően az önellátó faluközösségek víziója helyett ügyfeleink már meglévő termelőrendszerekbe való becsatornázását támogatjuk.
  3. Kiterjeszthetőség: Folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy programunk professzionális módon terjeszthető maradjon; azaz alkalmazhatósága az ország más területein ne múljon sem kiszámíthatatlan állami pályázatok sikerén, sem pedig különleges elkötelezettséggel és tudással rendelkező helyi hősök jelenlétén. Ez jelenleg megoldott, bár az uborkát mindenhol az adott térségben felvásárlási hálózattal rendelkező kultúrnövénnyel kell helyettesíteni.
  4. Fenntarthatóság: Ügyfeleinknek segítünk, hogy folyamatos bevételt jelentő gyári munkához jussanak, ahol határozatlan idejű szerződéssel teljes egészében függetlenedni tudnak minden külső támogatástól.

Köszönjük figyelmét!